Team Dynamics Pro Race 1.2

 

Pro-Race 1.2 is ontwikkeld voor de autosport en is een bewezen winnaar bij topteams en coureurs in grote internationale kampioenschappen. Zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om het gewicht te minimaliseren, maar toch extreem sterk om de barre omstandigheden op het racecircuit te weerstaan. 12-spaaks ultralicht motorsportontwerp beschikbaar voor op de weg. Ontworpen om de veeleisende Duitse TUV-kwaliteitsnorm te overtreffen. Verkrijgbaar in de kleur glans zwart. Of tegen meerprijs een reeks modieuze kleuropties.

 

Team Dynamics Pro Race LT Flowformed

De Team Dynamics Motorsport Pro Race LT is een ultralichtgewicht, race-geïnspireerd wiel. Superlichtgewicht Flowgevormde technologie TUV-gecertificeerd. Warmtebehandeld voor verbeterde sterkte. Ontworpen met inspiratie van baansterren in het Britse toerwagenkampioenschap. Dit wiel is perfect voor gebruik op de weg en op het circuit. Verkrijgbaar in glanzend zwart en mat gunmetal. De flowform-technologie die is gebruikt om dit meesterwerk te creëren, is rechtstreeks voortgekomen uit de ervaring en het onderzoek van Team Dynamics in de autosportwereld. Ze zijn vanaf het begin ontworpen om sterk en lichtgewicht te zijn. Het gewicht varieert van 5,9 kg (15″) tot slechts 9,6 kg (19″). Met hun multi-spaaks motorsport-uiterlijk en styling passen ze perfect bij alles, van een Fiesta, Golf of Corsa tot een BMW, MX5 of Elise. Elk wiel kan geleverd met een voertuigspecifieke geanodiseerde aluminium centreeringring. 

Gewicht specificaties

15″ x 7,0″ – 5,9kg

15″ x 8,0″ – 6,2kg

17″ x 7,0″ – 7,5 kg

7″ x 8,0″ – 8,0 kg

18″ x 8,0″ – 8,4 kg

18″ x 9,0″ – 9,2 kg

19″ x 8,5″ – 9,6 kg

Alle LT-wielen hebben een conische zitting van 60 graden voor elke wielmoer of -bout. Wij vragen uw voertuiggegevens op om de montage- en tapringmaten te garanderen

 

© 2012 - 2024 Klippel Banden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel